Mat

Livets godaste linssoppa

Publicerad 14.02.2017 kl. 15:52

 

"Här kommer receptet till livets godaste linssoppa: koka upp buljong. I med röda linser och batat, låt puttra. I med lök, vitlök, chili, ingefära och citronsaft. Vänta tills bataten är mjuk. I med basilika och creme fraiche. Mixa soppan slät. Rör ner tomatkross. Servera toppad med basilika, creme fraiche eller rostade nötter och kikärter. Om du vill va vegansk, byt bara ut creme fraiche mot motsvarande havreprodukt. Lovar, det är så GOTT."

 

Hanna Sofia delar med sig av livets godaste linssoppa.

 

Nanó Wallenius
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Veckans blogg

 

 

Namn: Amy Skogberg

Ålder: Min legitimation säger 45 men mentalt
befinner jag mig i lite olika åldrar... Erfaren som en
50-åring, mogen som en 40-åring, livsglad som en
30-åring, ivrig som en 20-åring och nyfiken som
en 10-åring...
Gör: Studerar till mentaltränare vid sidan om mitt
heltidsarbete som marknadsföringschef på ett IT-företag
Bor: Ute på vischan på Porkala udd i södra Kyrkslätt

 

Hej amy.ratata.fi! Du utbildar dig till mentaltränare och har en peppig blogg här på Ratata. Vad innebär det egentligen att vara mentaltränare och var jobbar en sådan?

 

Läs resten av intervjun här.

 

Tipsa oss om vad du vill se på framsidan! Tillsammans gör vi Ratata.

Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Fortsätt tipsa

Har du skrivit ett bra inlägg som du tycker förtjänar extra synlighet eller har du läst något kul på Ratata som du vill tipsa andra om? Fyll i tipsformuläret längst ner i högerspalten!

 

 

@ratata.fi på instagram!

 

 

Aktivaste bloggare

15 posterGrön i Åbo 
15 posterAdrienne 
13 posterAmme & Toffe 
9 posterBloggkoll 
8 postermiilos memoarer 
8 posterMalin 
8 posterLinda 
7 posterarts and other drugs 
6 posterFilosofia. 
6 posterbiffen 
6 posterAndas 
5 posterÄT LINGON! 
5 posterNicolina 
5 posterThereseMaria 
5 posterDemolition Man 
5 posterTraditionell konst & Nostalgi 
4 posterLaura  
4 posterLa Dolce Musica 
4 posterHemulen 
3 posterIhana ruokablogi