Höstens första bloggträff!

11.09.2015 kl. 18:03

 

 

Hösten är här och det är dags för evenemang! Onsdagen den 23.9 klockan 18.00 träffas vi på The Cock i Helsingfors för en riktigt hederlig bloggträff. Kom och lära känna andra bloggare i huvudstadregionen, prata bloggande och samla lite höstinspiration. 

The Cock ligger på Fabiansgatan 17 och kvällen till ära får alla deltagare -50% på all mat och dryck. Förutom det kommer också ägarna berätta lite om verksamheten. Och självklart kommer det finnas en liten goodiebag till alla deltagare!

Bindande anmälningar skickar ni till jenna@ratata.fi senast 20.9. 15 personer ryms med. Det här evenemanget är öppet för alla bloggare, ratataiter eller inte, så först till kvarn gäller.  

 

Facebookevenemang hittas här!

 

Sponsorer (uppdateras ännu):

The Cock
KSF Media 
Schildts & Söderströms

Dermoshop
Astra
Granit
Nanó Wallenius
Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

                      
 
 

Välkommen till Ratata - Svenskfinlands mysigaste bloggtjänst och kulturportal! Här på framsidan lyfter vi intressanta personer, evenemang och projekt.

Bloggat hos oss

Intervju med Arvid Mörne-vinnaren Mathilda Larsson

Jag var helt i chock. Jag började gråta. Jag ringde till mamma och kunde inte alls förstå vad som hade hänt." Så beskriver Mathilda Larsson känslorna efter att ett mejl damp ner i inkorgen i april och titulerade henne som vinnare i Arvid Mörne-tävlingen 2019. Saga träffade henne för att prata mer om skrivande och vad som händer efter tävlingen.

Läs hela intervjun på Århundradets bokklubbs blogg.

24.05.2019 kl. 12:06

Morsdag

24.05.2019 kl. 12:03

Duktighetens kilopris

Jag har ett konstigt förhållande till duktighet. Jag känner mig duktig när jag äter sallad istället för chips till middag. Jag känner mig duktig när jag skriver uppsats istället för att ligga i sängen och scrolla instagram. Jag känner mig duktig när jag vågar vara social, fast den rädslan har tunnats ut under åren och numera visar sig bara ibland. Så duktigheten finns i vardagen, liksom. Den är en ständigt närvarande måttstock där antal kilogram duktighet på kvällen bestämmer huruvida jag ska få känna mig bra över dagen som varit. Om jag får tillåtelse att känna mig bra över mig själv. Om jag är värdig.

 

Om duktighet på den nya Ratatabloggen Tofflor.

24.05.2019 kl. 12:02